[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Led belysning Göteborg

Söker du som led belysning för dina installationer är du varmt välkommen till oss. Vi har ett stort sortiment utav olika former utav led för installatörer och elektriker i Göteborg området. Vi levererar belysning till hela sverige. Tag gärna en titt på vårt belysningssortiment bland våra kataloger. Vi har även agenturen på Gigatera i sverige som har ett enormt sortiment av olika armaturer, gemensamt för Gigateras sortiment är hög kvalitet och höga lumen per watt. Bl.a. ser du vår blåa ledstrip runtom parkeringsgaraget på Landvetter flygplats.

 

Aluminiumprofiler

Vare sig det gäller installationer i offentlig miljö eller hemma hos folk i Göteborg har vi ett genuint sortiment utav aluminiumprofiler. Alla profiler har genomgått kvalitetstestar för att klara värmekraven och säkerställa livslängden för ledtejpen. Vi har två kataloger på vår sida, en med ett mindre sortiment för de vanligaste varianterna och en större katalog för dig som som söker en specialprofil.

led belysning göteborg

 

Led Spotlights för Göteborgare

Skall du bygga om i Göteborg så är det inte långt till Borås. Vi har ett stort sortiment utav downlights och spotlights med led belysning.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwaWQlM0QlMjJ3cF9wcm9fYWRfc3lzdGVtX2FkX3pvbmUlMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwJTNBJTJGJTJGbWVsb25kZW1vLnNlJTJGJTNGd3Bwcm9hZHN6b25laWQlM0QxMCUyMiUyMHdpZHRoJTNEJTIyMTI4MCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjcyMCUyMiUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]