[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Meanwell

Om du är på jakt efter Meanwell drivers till led-strip så har vi på Tedson drivdonen du säker. Meanwell som har över 35-års erfarenhet av att tillverka drivare har kvalitet klart över genomsnittet. Särskilt utomhus där dom håller år efter år utan några problem. Vi på Tedson har bra priser på hela deras sortiment. Skulle du sakna något drivdon så tveka inte att ta kontakt oss. Vi har det med all säkerhet på lager. Alla don är anpassade efter den europeiska marknaden med rätt märkning och certifikat, dvs inte en Taiwanesisk version utav meanwell.

Exempel på några Meanwell drivdon för led vi har. Passar fantastiskt bra ihop med våra ledstrip då alla nedanstående drivdon har IP-klass 67, vilket innebär att dom tål riktigt tuffa och krävande miljöer.

Om du är osäker på vilken styrka du behöver föra att driva din ledbelysning så ring bara oss så räknar vi ut vilken storlek du behöver för driften. Man skall inte ligga på gränsen så att drivaren får arbeta för hårt men det finns heller ingen anledning att köpa för stort heller. Det som är viktigast är att man absolut inte skall gå för lågt i effekt.

Fördelen med att driva led-belysning  med konstantspänning på 24vdc är att du får ett jämt fördelat ljus på tex led-strip samt att man kan driva mer belysning med mer effekt utan att behöva köpa en massa drivdon.

  • DR-HLG-150H-24B, drivare
    Konstantström 24VDC, -10v, PWM signal, resistor, 150W, dimbar
  • DR-HLG-240H-24B, drivare
    Konstantström 24VDC, 1-10v, PWM signal, resistor, 240W, dimbar
  • DR-HLG-320H-24B, divare
    Konstantström 24VDC, 1-10v, PWM signal, resistor, 320W, dimbar

meanwell DR-HLG-150H

 

 

 

Vi på Tedson har ett rikt och brett sortiment av de allra bästa drivdonen och om du kikar i våra kataloger så hittar du flera andra modeller ifrån Meanwell och Hytronik. Katalogerna ligger som Pdf och uppdateras kontinuerligt med nyheter inom led-belysning samt tillbehör. Oavsett om du bor i Göteborg, stockholm eller Malmö levererar vi snabbt och effektivt till dig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]